Türkiye'ye örnek olarak gösterdi.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1701+ kez okundu.
 

Türkiye'ye örnek olarak gösterdi.

Özgün tasarımlı pedallı hijyen standartları, Zonguldak, Valiliğinde yerini aldı. Türkiyeye örnek olarak gösterildi.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zonguldak Valiliğinde halkın sağlığını korumak için yapılan çalışma kapsamında İl Nüfus Müdürlüğüne konulan hijyen stantlarını Türkiye'ye örnek gösterdi. Sosyal medyadan stantların fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, Vatandaşımıza yakışır hizmet. Tebrikler yorumunda bulundu.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İl Nüfus Müdürlüğüne yerleştirilen hijyen stantlarını Türkiye'ye örnek olarak gösterdi. Sosyal medya hesabından stantların fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, Zonguldak, Bitlis ve Sivas Nüfus Müdürlüklerimiz de modern görünümüyle yeni konsepte geçtiler. Vatandaşımıza yakışır hizmet. Tebrikler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü,açıklamasında bulundu. Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında dezenfekte ve hijyen kurallarına önem veriliyor. Zonguldak Valiliği binası girişi itibariyle başlayan hijyen stantları Nüfus Müdürlüğü girişinde de vatandaşları karşılıyor. Maske, mesafenin yanı sıra dezenfekte ile de vatandaşlar korona virüsle mücadelede hizmetlerden memnuniyetlerini ifade etti.   Öte yandan Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti kapsamında nüfus müdürlüklerinin standartlaştırılması, vatandaşlara daha ferah ve konforlu hizmetin yanı sıra ,3'ü Bir Yerde Uygulaması ile de T.C. Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinin hızlı ve etkin şekilde sürdürülmesi hedefleniyor.      

Özgün tasarımlı pedallı hijyen standartları, Zonguldak, Valiliğinde yerini aldı. Türkiyeye örnek olarak gösterildi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zonguldak Valiliğinde halkın sağlığını korumak için yapılan çalışma kapsamında İl Nüfus Müdürlüğüne konulan hijyen stantlarını Türkiye'ye örnek gösterdi. Sosyal medyadan stantların fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, Vatandaşımıza yakışır hizmet. Tebrikler yorumunda bulundu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İl Nüfus Müdürlüğüne yerleştirilen hijyen stantlarını Türkiye'ye örnek olarak gösterdi. Sosyal medya hesabından stantların fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, Zonguldak, Bitlis ve Sivas Nüfus Müdürlüklerimiz de modern görünümüyle yeni konsepte geçtiler. Vatandaşımıza yakışır hizmet. Tebrikler Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü,açıklamasında bulundu.
Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında dezenfekte ve hijyen kurallarına önem veriliyor. Zonguldak Valiliği binası girişi itibariyle başlayan hijyen stantları Nüfus Müdürlüğü girişinde de vatandaşları karşılıyor. Maske, mesafenin yanı sıra dezenfekte ile de vatandaşlar korona virüsle mücadelede hizmetlerden memnuniyetlerini ifade etti.

 

Öte yandan Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti kapsamında nüfus müdürlüklerinin standartlaştırılması, vatandaşlara daha ferah ve konforlu hizmetin yanı sıra ,3'ü Bir Yerde Uygulaması ile de T.C. Kimlik Kartı, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinin hızlı ve etkin şekilde sürdürülmesi hedefleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.