Ultraslanlardan vefa örneği!.

GÜNDEM 04.04.2020 - 18:53, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2672+ kez okundu.
 

Ultraslanlardan vefa örneği!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Galatasaray taraftarı olan Ultraslan Zonguldak grubu sosyal sorumluluk çerçevesinde gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine destek oldu ve vefa örneği oluşturdu. Ultraslanlar Zonguldak taraftar grubu Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi olan ve gıdaya ihtiyaç aileleri unutmadı. Bu kapsamda grup Zonguldak başlta olmak üzere Merkez ilçe, Çaycuma, Gökçebey, Karaman bölgesinde yerleşim yerlerinde olay ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemesi tedarik ederek herkese örnek oldu.  Yardımlar gün içinde ailelere ulaştırıldı. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Galatasaray taraftarı olan Ultraslan Zonguldak grubu sosyal sorumluluk çerçevesinde gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine destek oldu ve vefa örneği oluşturdu.

Ultraslanlar Zonguldak taraftar grubu Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi olan ve gıdaya ihtiyaç aileleri unutmadı. Bu kapsamda grup Zonguldak başlta olmak üzere Merkez ilçe, Çaycuma, Gökçebey, Karaman bölgesinde yerleşim yerlerinde olay ihtiyaç sahiplerine temel gıda malzemesi tedarik ederek herkese örnek oldu. 

Yardımlar gün içinde ailelere ulaştırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.