Vali Mustafa Tutulmaz’dan sürücü ve yolculara korona virüs tedbirleri uyarısı.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 01:52, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2619+ kez okundu.
 

Vali Mustafa Tutulmaz’dan sürücü ve yolculara korona virüs tedbirleri uyarısı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz   Zonguldak bir dizi ziyaretleri kapsamında seyahat ederken Karaman beldesi mevkiinde trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerini denetledi. Kontrolü yapılan araç sürücüleriyle ve otobüs içerisinde bulunan yolcularla sohbet eden Vali Tutulmaz korona virüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulundu. Jandarma ekiplerine kolaylık ve başarılar dileyen Vali Tutulmaz sürücü ve yolculara ise hayırlı yolculuk temennisinde bulundu.  


Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz

 

Zonguldak bir dizi ziyaretleri kapsamında seyahat ederken Karaman beldesi mevkiinde trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerini denetledi. Kontrolü yapılan araç sürücüleriyle ve otobüs içerisinde bulunan yolcularla sohbet eden Vali Tutulmaz korona virüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulundu. Jandarma ekiplerine kolaylık ve başarılar dileyen Vali Tutulmaz sürücü ve yolculara ise hayırlı yolculuk temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.