Vali tutulmaz başkanlığında güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2020 - 16:54, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1659+ kez okundu.
 

Vali tutulmaz başkanlığında güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta FETÖ/PDY ile mücadelenin yanı sıra gündemdeki sahte alkol ile mücadele konuları Güvenlik ve Asayiş toplantısında ele alındı.   Zonguldak İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilin genel güvenlik ve asayiş durumu, FETÖ/PDY ile mücadele faaliyetleri, gündemde olan sahte alkolle ilgili yapılan ve yapılması gereken hususlar gibi konular Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında değerlendirildi.    

Zonguldak'ta FETÖ/PDY ile mücadelenin yanı sıra gündemdeki sahte alkol ile mücadele konuları Güvenlik ve Asayiş toplantısında ele alındı.

 

Zonguldak İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilin genel güvenlik ve asayiş durumu, FETÖ/PDY ile mücadele faaliyetleri, gündemde olan sahte alkolle ilgili yapılan ve yapılması gereken hususlar gibi konular Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında değerlendirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.