Vatandaşlar ,Başkent enerjisay`a isyan ettiler.

GÜNDEM 15.02.2021 - 15:13, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2577+ kez okundu.
 

Vatandaşlar ,Başkent enerjisay`a isyan ettiler.

Vatandaşlar ,Başkent enerjisa`ya isyan ettiler.   Bölgede dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle Çaycuma, Gökçebey ve,  Deverek  ilçe ve köylerinden elektirik kesintilerine ne oldu    Vatandaşların sosyal medya hesaplarından başketn enerjisa`ya tepki göstermelerine neden oldu.   Bölgede devam eden kar yağışının ve vatandaşların uyarılarna rağmen yaşanan elektirik kesintilerinin ne kadar devam edeceği konusunda başketn enerjisa yetkililerinden yaşanan bu maduruyet nedeniyle her hangi bir açıklama yapılmadı.            

Vatandaşlar ,Başkent enerjisa`ya isyan ettiler.

 

Bölgede dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle Çaycuma, Gökçebey ve,  Deverek  ilçe ve köylerinden elektirik kesintilerine ne oldu 

 

Vatandaşların sosyal medya hesaplarından başketn enerjisa`ya tepki göstermelerine neden oldu.

 

Bölgede devam eden kar yağışının ve vatandaşların uyarılarna rağmen yaşanan elektirik kesintilerinin ne kadar devam edeceği konusunda başketn enerjisa yetkililerinden yaşanan bu maduruyet nedeniyle her hangi bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.