Yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki Esila,Çaycuma`da toprağa verildi.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2020 - 15:36, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2566+ kez okundu.
 

Yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki Esila,Çaycuma`da toprağa verildi.

Zonguldak’ta tek katlı bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki kız toprağa verildi.   Ontemmuz Mahallesi Ziya Kalyoncu Sokak'ta tek katlı evde çıkan yangında yaralana ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki Esila Şimşek için Çaycuma ilçesine bağlı Uluköy’de cenaze töreni düzenlendi. Köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından küçük kız aile kabristanlığına defnedildi.   Ontemmuz Mahallesi'nde dün bir evde çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında Döndü Şimşek (22) ile çocukları Esila (2) ve Egemen Şimşek (1) yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Esila Şimşek, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.    

Zonguldak’ta tek katlı bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki kız toprağa verildi.

 

Ontemmuz Mahallesi Ziya Kalyoncu Sokak'ta tek katlı evde çıkan yangında yaralana ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki Esila Şimşek için Çaycuma ilçesine bağlı Uluköy’de cenaze töreni düzenlendi. Köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından küçük kız aile kabristanlığına defnedildi.

 

Ontemmuz Mahallesi'nde dün bir evde çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında Döndü Şimşek (22) ile çocukları Esila (2) ve Egemen Şimşek (1) yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Esila Şimşek, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.