Zonguldak Afad`dan Giresuna tekrar yardım eli.

GÜNDEM 14.10.2020 - 14:57, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1795+ kez okundu.
 

Zonguldak Afad`dan Giresuna tekrar yardım eli.

22 Ağustosta Giresun ilinde aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşanmış yaşanmış olup ve onbeş vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Onbir vatandaşımız bulunmuş dördünü arama çalışmaları halen devam etmekte olup.  Zonguldak AFAD arama kurtama Bünyesindeki dalgıçlardan. İbrahim KIRNAPCI ve Harun ÇALPAK      Kayıp vatandaşlarımızı aramak üzere. Giresuna yirmidört günlük aradan sonra tekrar görevlendirilmişlerdir.       Haber: Durdu AYTEKiN    

22 Ağustosta Giresun ilinde aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşanmış yaşanmış olup ve onbeş vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Onbir vatandaşımız bulunmuş dördünü arama çalışmaları halen devam etmekte olup. 

Zonguldak AFAD arama kurtama Bünyesindeki dalgıçlardan.

İbrahim KIRNAPCI ve Harun ÇALPAK 

 

 

Kayıp vatandaşlarımızı aramak üzere. Giresuna yirmidört günlük aradan sonra tekrar görevlendirilmişlerdir.

 

 

 

Haber: Durdu AYTEKiN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.