Zonguldak Gazipaşa sessizliğe büründü!

GÜNDEM 05.04.2020 - 14:38, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2802+ kez okundu.
 

Zonguldak Gazipaşa sessizliğe büründü!

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aralarında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ında yer aldığı ayrıca araç giriş çıkışa kapatılan Zonguldak adeta sessizlikle baş başa kaldı. Zonguldak'ıın en işlek caddesi olan Gazipaşa caddesi bugün Pazar ve tatil olması nedeniyle cadde boş kaldı. Vatandaşların büyük bir kısmı evlerinde kalırken cadde de ise sessizlik hakim oldu. Yine öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Bilim Kurulu toplantısının ardından aralarında Zonguldak'ın da bulunduğu 30 büyükşehirde araç girişi ve çıkışı kapatılmış ayrıca 20 yaş altınada sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Uyarıları dikkate alan Zonguldaklılar evlerine çekildi ve Gazipaşa caddesi boş kaldı.

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aralarında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ında yer aldığı ayrıca araç giriş çıkışa kapatılan Zonguldak adeta sessizlikle baş başa kaldı.

Zonguldak'ıın en işlek caddesi olan Gazipaşa caddesi bugün Pazar ve tatil olması nedeniyle cadde boş kaldı. Vatandaşların büyük bir kısmı evlerinde kalırken cadde de ise sessizlik hakim oldu. Yine öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Bilim Kurulu toplantısının ardından aralarında Zonguldak'ın da bulunduğu 30 büyükşehirde araç girişi ve çıkışı kapatılmış ayrıca 20 yaş altınada sokağa çıkma yasağı getirilmişti.

Uyarıları dikkate alan Zonguldaklılar evlerine çekildi ve Gazipaşa caddesi boş kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.