Zonguldak'ta akşam çayı 19 bin TL'ye patladı!.

GÜNDEM 15.04.2020 - 11:32, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2315+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta akşam çayı 19 bin TL'ye patladı!.

Zonguldak'ta Corona Virüsü salgını tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Terakki Mahallesinde yasak olmasına rağmen çay ocağını açan 6 kişiye, sosyal mesafe ihlali ve açık işletme ihlal suçundan yaklaşık 19 bin 80 TL idari para cezası kesildiğini sosyal medya hesabından paylaştı.   Sosyal Medya hesabından açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Turanlı; "Zonguldak’ta merkezde Terakki diye nam salmış bir yerde akşam 22 sularında altı arkadaş kapalı olası yerde bir araya gelirse; (5)’i sosyal mesafe ihlalinden (1)’de açık Çaycı evinden 19.O80 TL. Cebinize mi Yanalım, ihtimalen bulaş olduğunuza mı?  Bugünlerde 7/24’ü geçtik 8/24 çalışıyoruz... Yapmayın bu işleri. O çay size de bize de çoook pahalı gelir güzel insan..."  

Zonguldak'ta Corona Virüsü salgını tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Terakki Mahallesinde yasak olmasına rağmen çay ocağını açan 6 kişiye, sosyal mesafe ihlali ve açık işletme ihlal suçundan yaklaşık 19 bin 80 TL idari para cezası kesildiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Sosyal Medya hesabından açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Turanlı; "Zonguldak’ta merkezde Terakki diye nam salmış bir yerde akşam 22 sularında altı arkadaş kapalı olası yerde bir araya gelirse;

(5)’i sosyal mesafe ihlalinden

(1)’de açık Çaycı evinden

19.O80 TL.

Cebinize mi Yanalım,

ihtimalen bulaş olduğunuza mı? 

Bugünlerde 7/24’ü geçtik 8/24 çalışıyoruz...

Yapmayın bu işleri. O çay size de bize de çoook pahalı gelir güzel insan..."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.