Zonguldak'ta Kızılay'ın yaptığı dağıtım kafaları karıştırdı!

GÜNDEM 10.04.2020 - 13:41, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2190+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta Kızılay'ın yaptığı dağıtım kafaları karıştırdı!

Türk Kızılayı Devrek Şubesi, Koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan Velibeyler Köyünde son kullanma tarihleri geçmiş temizlik ürünleri dağıttığı iddia edildi.   Devrek Bölge Haber Gazetesi’nden Yasemin Altun’un yaptığı habere göre; Koronavirüs nedeniyle karantina altında bulunan Devrek ilçesine bağlı Velibeyler Köyü’nde Türk Kızılayı Devrek Şubesi’nin dağıttığı el sabunu, şampuan, diş macunu, ıslak mendil, ve deterjan gibi ürünlerin son kullanma tarihinin geçmiş olması ise kafaları karıştırdı.       Köy sakinlerinden  İ. E., olayı sosyal medya hesabından, “Devrek kızılay tarafından Velibeyler'de dağıtılan temizlik kolisi içindeki ürünlerin SON kullanım tarihi geçmiş.” şeklinde duyurdu.     Olaya tepki gösteren bir diğer vatandaşlardan Ş.U., “Kızılay bir yardım yaptı eline gözüne bulaştırdı.Biz köylüyüz ya anlamayız, son kullanma tarihleri geçmiş temizlik malzemelerini bizlere verdiler. Ben de hiçbirini kullanmadım. Bu biz köylüleri aşağılama politikasıdır. Kızılayın Devrek’teki yöneticilerini şiddetle kınıyorum” diye tepkisini gösterdi.      Köy Muhtarı Celal Kiren ise, “Bir hafta önce Devrek Kızılayı yöneticileri köylüye dağıtılması için bizlere temizlik malzemeleri getirdi. Bizler de, jandarma ile son kullanma tarihlerine bakmadan vatandaşa dağıttık. Ne bileyim ürünlerin tarihlerinin geçtiğini. Bilseydim dağıtmazdık.” dedi.     Kızılay’ın dağıttığı bu temizlik ürünlerinin üzerinde son kullanma tarihi Aralık 2019 olarak belirtiliyor.   Kaynak: Yasemin ALTUN-Devrek Bölge Haber Gazetesi  

Türk Kızılayı Devrek Şubesi, Koronavirüs nedeniyle karantina altına alınan Velibeyler Köyünde son kullanma tarihleri geçmiş temizlik ürünleri dağıttığı iddia edildi.

 

Devrek Bölge Haber Gazetesi’nden Yasemin Altun’un yaptığı habere göre; Koronavirüs nedeniyle karantina altında bulunan Devrek ilçesine bağlı Velibeyler Köyü’nde Türk Kızılayı Devrek Şubesi’nin dağıttığı el sabunu, şampuan, diş macunu, ıslak mendil, ve deterjan gibi ürünlerin son kullanma tarihinin geçmiş olması ise kafaları karıştırdı.

     

Köy sakinlerinden  İ. E., olayı sosyal medya hesabından, “Devrek kızılay tarafından Velibeyler'de dağıtılan temizlik kolisi içindeki ürünlerin SON kullanım tarihi geçmiş.” şeklinde duyurdu.

   

Olaya tepki gösteren bir diğer vatandaşlardan Ş.U., “Kızılay bir yardım yaptı eline gözüne bulaştırdı.Biz köylüyüz ya anlamayız, son kullanma tarihleri geçmiş temizlik malzemelerini bizlere verdiler. Ben de hiçbirini kullanmadım. Bu biz köylüleri aşağılama politikasıdır. Kızılayın Devrek’teki yöneticilerini şiddetle kınıyorum” diye tepkisini gösterdi.

    

Köy Muhtarı Celal Kiren ise, “Bir hafta önce Devrek Kızılayı yöneticileri köylüye dağıtılması için bizlere temizlik malzemeleri getirdi. Bizler de, jandarma ile son kullanma tarihlerine bakmadan vatandaşa dağıttık. Ne bileyim ürünlerin tarihlerinin geçtiğini. Bilseydim dağıtmazdık.” dedi.

   

Kızılay’ın dağıttığı bu temizlik ürünlerinin üzerinde son kullanma tarihi Aralık 2019 olarak belirtiliyor.

 

Kaynak: Yasemin ALTUN-Devrek Bölge Haber Gazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.