Zonguldak’ta şüpheli ölüm.

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2020 - 07:40, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1271+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta şüpheli ölüm.

Zonguldak’ta bir kişi, yalnız yaşadığı evinin banyosunda ölü bulundu.   Edinilen bilgiye göre, Çatalağzı beldesi Kırımsa Mahallesi Karaelmas Sokak’ta ikamet eden Nizamettin Aktop’dan bir süredir haber alamayan yakınları durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, ikamet sahibinin kapıyı çıkmaması üzerine durumdan şüphelenilerek evin kapısı açıldı. Hareketsiz şekilde banyoda yatan Nizamettin Aktop’un hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı Nizamettin Aktop’un ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Nizamettin Aktop’un kesin ölüm sebebi ise yapılan otopsi sonrası belirlenecek. Nizamettin Aktop’un cenazesi ise hastane morguna kaldırılacak.

Zonguldak’ta bir kişi, yalnız yaşadığı evinin banyosunda ölü bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, Çatalağzı beldesi Kırımsa Mahallesi Karaelmas Sokak’ta ikamet eden Nizamettin Aktop’dan bir süredir haber alamayan yakınları durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, ikamet sahibinin kapıyı çıkmaması üzerine durumdan şüphelenilerek evin kapısı açıldı. Hareketsiz şekilde banyoda yatan Nizamettin Aktop’un hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı Nizamettin Aktop’un ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Nizamettin Aktop’un kesin ölüm sebebi ise yapılan otopsi sonrası belirlenecek. Nizamettin Aktop’un cenazesi ise hastane morguna kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.