Zonguldak'ta tüm giriş ve çıkışlar kapatıldı!.

GÜNDEM 04.04.2020 - 09:33, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2572+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta tüm giriş ve çıkışlar kapatıldı!.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından son dakika açıklama yaparak aralarında Zonguldak'ında bulunduğu 30 büyükşehir gece saat 00.01'den itibaren araç giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu. İçişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra 81 İl Valiliğine genelge göndererek Zonguldak'ında bulunduğu 30 büyükşehir gece saatlerinde araç giriş ve çıkışlara kapatıldı. Gece saatlerinde polis ekipleri başta İstanbul yönü olan Alaplı girişi, Devrek girişi ve çıkışı olmak üzere yolu bariyerlerle kapatarak araç giriş ve çıkışları 15 gün süreyle geçici olarak kapatıldı.  Öte yandan 15 gün süreyle geçici olarak kapatılan bu şehirlerde salgın devam ettiği sürece tekrar gözden geçirilip araç giriş ve çıkışları bu duruma göre yapılacak. Yine ihracat ile uğraşan büyük firmalar, büyük marketlerin sevkiyat tırları, kargolar bu yasaktan muaf tutularak getirdikleri ürünlerin faturasını sevk irsaliyesini yanlarında bulundurmaları ve ile giriş yaptıktan sonra 72 saat içerisinde araç giriş ve çıkışına kapatılan ili terk etmeleri zorunlu kılındı. Ayrıca kapatılan illerde tır şoförlerine konaklama yasaklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından son dakika açıklama yaparak aralarında Zonguldak'ında bulunduğu 30 büyükşehir gece saat 00.01'den itibaren araç giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra 81 İl Valiliğine genelge göndererek Zonguldak'ında bulunduğu 30 büyükşehir gece saatlerinde araç giriş ve çıkışlara kapatıldı. Gece saatlerinde polis ekipleri başta İstanbul yönü olan Alaplı girişi, Devrek girişi ve çıkışı olmak üzere yolu bariyerlerle kapatarak araç giriş ve çıkışları 15 gün süreyle geçici olarak kapatıldı. 

Öte yandan 15 gün süreyle geçici olarak kapatılan bu şehirlerde salgın devam ettiği sürece tekrar gözden geçirilip araç giriş ve çıkışları bu duruma göre yapılacak. Yine ihracat ile uğraşan büyük firmalar, büyük marketlerin sevkiyat tırları, kargolar bu yasaktan muaf tutularak getirdikleri ürünlerin faturasını sevk irsaliyesini yanlarında bulundurmaları ve ile giriş yaptıktan sonra 72 saat içerisinde araç giriş ve çıkışına kapatılan ili terk etmeleri zorunlu kılındı. Ayrıca kapatılan illerde tır şoförlerine konaklama yasaklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.