Zonguldak'ta yoğunluk haritası kırmızıya dönen ürküten tablo.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 20:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1676+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta yoğunluk haritası kırmızıya dönen ürküten tablo.

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Tosun, “Türkiye gibi Zonguldak’ta çok yoğun pandeminin etkisi altında herkese aynı şeyi söylüyoruz maskenize, mesafenize hijyeninize dikkat edin zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın yaşlıları koruyun yaşlılar çok çok önemli gelen hastaların yaş oranları maalesef yüksek” dedi.   Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Tosun, koronavirüs haritasının Zonguldak’ta yoğun olduğunu söyledi. Zorunlu kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması uyarısı yapan Tosun, Türkiye çapında yoğunluğu görüyorsunuz Zonguldak ilimiz ve hastanemiz çok yoğun. Zonguldak ilinde yoğun bakım olarak neredeyse yüzde 50’ye yakın kapasiteyle yüzde 100 doluluk oranında çalışmaktayız. Vatandaşların pandemi döneminde hassasiyetlerinin çok daha artması gerektiğini düşünüyorum. Bakanlığımızda açıkladı tedbirlerin artacağı malum bu arada sağlıkçılarımızın yükü bir iken ona çıktı. Sağlıkçıların bulaşı riski vatandaşlara göre 10-15 kat fazla onun için bazı aksaklıklar olabiliyor. Acilde hastalar bekleyebiliyor. Şu ana kadar çözümsüz bir durum olmadı. Zor bir dönemden geçiyoruz sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.   Şuanda Türkiye gibi Zonguldak’ta çok yoğun pandeminin etkisi altında herkese aynı şeyi söylüyoruz maskenize, mesafenize hijyeninize dikkat edin zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın yaşlıları koruyun yaşlılar çok çok önemli gelen hastaların yaş oranları maalesef yüksek. Son durum bu" diye konuştu.     

Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Tosun, “Türkiye gibi Zonguldak’ta çok yoğun pandeminin etkisi altında herkese aynı şeyi söylüyoruz maskenize, mesafenize hijyeninize dikkat edin zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın yaşlıları koruyun yaşlılar çok çok önemli gelen hastaların yaş oranları maalesef yüksek” dedi.

 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Tosun, koronavirüs haritasının Zonguldak’ta yoğun olduğunu söyledi. Zorunlu kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması uyarısı yapan Tosun, Türkiye çapında yoğunluğu görüyorsunuz Zonguldak ilimiz ve hastanemiz çok yoğun. Zonguldak ilinde yoğun bakım olarak neredeyse yüzde 50’ye yakın kapasiteyle yüzde 100 doluluk oranında çalışmaktayız. Vatandaşların pandemi döneminde hassasiyetlerinin çok daha artması gerektiğini düşünüyorum. Bakanlığımızda açıkladı tedbirlerin artacağı malum bu arada sağlıkçılarımızın yükü bir iken ona çıktı. Sağlıkçıların bulaşı riski vatandaşlara göre 10-15 kat fazla onun için bazı aksaklıklar olabiliyor. Acilde hastalar bekleyebiliyor. Şu ana kadar çözümsüz bir durum olmadı. Zor bir dönemden geçiyoruz sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

Şuanda Türkiye gibi Zonguldak’ta çok yoğun pandeminin etkisi altında herkese aynı şeyi söylüyoruz maskenize, mesafenize hijyeninize dikkat edin zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayın yaşlıları koruyun yaşlılar çok çok önemli gelen hastaların yaş oranları maalesef yüksek. Son durum bu" diye konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.