Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Gökçebey'de...

GÜNDEM 25.06.2020 - 17:05, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2041+ kez okundu.
 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Gökçebey'de...

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar ilinden Zonguldak'a atanan Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Vali Tutulmaz'ın bu seferki ziyareti Gökçebey ilçesine gerçekleşti.    Vali Mustafa Tutulmaz, Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak'ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.Köy ve mahalle muhtarlarıyla ayrıca kurum amirleriyle bir araya geldi. Muhtarlara "Bana 24 saat ulaşabilirsiniz." dedi. Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Gökçebey ilçesi Hacımusa köyünde vatandaşlarla hal hatır sorarak hasbihal etti.Yöresel Herkime evinde ve Süzek kanyonunda incelemelerde bulundu. Namazgah köyü Alimler mahallesinde beton döküm çalışmasını izledi ve bilgi aldı.  

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar ilinden Zonguldak'a atanan Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Vali Tutulmaz'ın bu seferki ziyareti Gökçebey ilçesine gerçekleşti. 

 

Vali Mustafa Tutulmaz, Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak'ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.Köy ve mahalle muhtarlarıyla ayrıca kurum amirleriyle bir araya geldi. Muhtarlara "Bana 24 saat ulaşabilirsiniz." dedi. Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Gökçebey ilçesi Hacımusa köyünde vatandaşlarla hal hatır sorarak hasbihal etti.Yöresel Herkime evinde ve Süzek kanyonunda incelemelerde bulundu. Namazgah köyü Alimler mahallesinde beton döküm çalışmasını izledi ve bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.