Zonguldak Valisi Tutulmaz'ın ilk ziyareti Çaycuma oldu

GÜNDEM 19.06.2020 - 18:17, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2620+ kez okundu.
 

Zonguldak Valisi Tutulmaz'ın ilk ziyareti Çaycuma oldu

Resmi Gazete'de son çıkan kararnameyle Afyonkarahisar'dan Zonguldak iline atanan Vali Mustafa Tutulmaz ilk ziyaretini Çaycuma ilçesine gerçekleştirdi.   Vali Mustafa Tutulmaz'ın Çaycuma ilçesi ziyaretine; İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek eşlik etti. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Karapınar beldesine yaptığı ziyaret öncesi, geçtiğimiz aylarda Şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz ve Gökhan Kurak'ın ailelerini ziyaret ederek taziyelerini sundu.    Vali Tutulmaz ve heyet daha sonra Karapınar Belediyesi'ni ziyaret ederek Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek'i makamında ziyaret etti. Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'in beldeye yaptığı ziyaret dolayısıyla açıklama yaparak; " Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar’dan Zonguldak ilimize görevlendirilmiş bulunan Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, Vatanımız uğruna kahramanca çarpışırken şehadete yürümüş olan evlatlarımız Tolga Can Yılmaz ve Gökhan Kurak’ın ailelerine taziye Ziyaretinde bulundu. Ardından, İl genelinde ilk olarak Belediyemizi ziyaret eden Sayın Valimize göstermiş olduğu teveccüh, güzel sohbet ve samimi yaklaşımlarından dolayı öncelikle Belde halkım ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kendisi ile Beldemizde çok güzel hizmetler yapacağımıza olan inancım tamdır. Teşekkürler sayın valim." şeklinde konuştu.    Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz belediye ziyaretinin ardından Karapınar beldesindeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 

Resmi Gazete'de son çıkan kararnameyle Afyonkarahisar'dan Zonguldak iline atanan Vali Mustafa Tutulmaz ilk ziyaretini Çaycuma ilçesine gerçekleştirdi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz'ın Çaycuma ilçesi ziyaretine; İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek eşlik etti. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Karapınar beldesine yaptığı ziyaret öncesi, geçtiğimiz aylarda Şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Can Yılmaz ve Gökhan Kurak'ın ailelerini ziyaret ederek taziyelerini sundu. 

 

Vali Tutulmaz ve heyet daha sonra Karapınar Belediyesi'ni ziyaret ederek Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek'i makamında ziyaret etti. Karapınar Belediye Başkanı Necdet Dernek, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'in beldeye yaptığı ziyaret dolayısıyla açıklama yaparak; " Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar’dan Zonguldak ilimize görevlendirilmiş bulunan Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, Vatanımız uğruna kahramanca çarpışırken şehadete yürümüş olan evlatlarımız Tolga Can Yılmaz ve Gökhan Kurak’ın ailelerine taziye Ziyaretinde bulundu. Ardından, İl genelinde ilk olarak Belediyemizi ziyaret eden Sayın Valimize göstermiş olduğu teveccüh, güzel sohbet ve samimi yaklaşımlarından dolayı öncelikle Belde halkım ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kendisi ile Beldemizde çok güzel hizmetler yapacağımıza olan inancım tamdır. Teşekkürler sayın valim." şeklinde konuştu. 

 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz belediye ziyaretinin ardından Karapınar beldesindeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.