Zonguldaklı Ersin Gültekin yaşamını yitirdi!.

ASAYİŞ 05.04.2020 - 23:04, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2909+ kez okundu.
 

Zonguldaklı Ersin Gültekin yaşamını yitirdi!.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde ikamet eden ve Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde yaşayan Ersin Gültekin (42), trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Türkali köyünden olan 42 yaşındaki Ersin Gültekin Tekirdağ ilinin Marmara Ereğli'si yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaydan sonra kaza yerine giden ekipler ilk müdaheleyi olay yerinde yaptı. Ancak Gültekin'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Savcılığın incelemesinden sonra Ersin Gültekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.  Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüğü öğrenildi. 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde ikamet eden ve Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde yaşayan Ersin Gültekin (42), trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Türkali köyünden olan 42 yaşındaki Ersin Gültekin Tekirdağ ilinin Marmara Ereğli'si yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olaydan sonra kaza yerine giden ekipler ilk müdaheleyi olay yerinde yaptı. Ancak Gültekin'in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Savcılığın incelemesinden sonra Ersin Gültekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürülüğü öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.