Yavuz sondaj gemisi uğurlandı.

GÜNDEM 08.04.2022 - 21:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1987+ kez okundu.
 

Yavuz sondaj gemisi uğurlandı.

Yavuz sondaj gemisi uğurlandı.      Yavuz sondaj gemisi, Enerji veTabii Kaynaklar Bakanı, Fatih Dönmez, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Bşk.Zeki Tosun, MHP İl Bşk. Varol Demirköse ve davetlilerin katılımıyla Sakarya görev sahasına (Türkali 2) uğurlandı.      Bakan Dönmez, konuşmasında "Türkiye'nin kaderini değiştirecek 540 milyar metreküp doğalgaz keşfi ile enerji bağımsızlığımız için önemli bir adım attık.Yavuz gemimiz Karadeniz gazını milletimizle buluşturmada önemli bir aşama olan  kuyubaşı vanasını deniz tabanına indirecek"dedi.     Zonguldak, Valisi Tutulmaz'da yaptığı konuşmada "Ülkemiz ve ilimiz adına önemli bir gün. Bu yüzyılın enerji kaynağı doğalgaz olacak. İlimizin doğalgazla  anılmasından ve ev sahipliği yapmamızdan dolayı mutluyuz, emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.      


Yavuz sondaj gemisi uğurlandı. 

 

 

Yavuz sondaj gemisi, Enerji veTabii Kaynaklar Bakanı, Fatih Dönmez, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Bşk.Zeki Tosun, MHP İl Bşk. Varol Demirköse ve davetlilerin katılımıyla Sakarya görev sahasına (Türkali 2) uğurlandı. 

 

 

Bakan Dönmez, konuşmasında "Türkiye'nin kaderini değiştirecek 540 milyar metreküp doğalgaz keşfi ile enerji bağımsızlığımız için önemli bir adım attık.Yavuz gemimiz Karadeniz gazını milletimizle buluşturmada önemli bir aşama olan  kuyubaşı vanasını deniz tabanına indirecek"dedi.

 

 

Zonguldak, Valisi Tutulmaz'da yaptığı konuşmada "Ülkemiz ve ilimiz adına önemli bir gün. Bu yüzyılın enerji kaynağı doğalgaz olacak. İlimizin doğalgazla  anılmasından ve ev sahipliği yapmamızdan dolayı mutluyuz, emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.