Çaycuma'da 14 kişi taburcu oldu!

GÜNDEM 17.04.2020 - 16:26, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1720+ kez okundu.
 

Çaycuma'da 14 kişi taburcu oldu!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İlçe Devlet Hastanesinde Korona Virüs nedeniyle tedavi altında olan 14 kişi taburcu oldu ve evlerine gönderildi.    Türkiye'yi etkisi altına koyan Korona Virüs salgını dolayısıyla Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Devlet Hastanesinde Koronavirüse yakalandığı tespit edilen hastaların tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Hastanede bu sıralar olumlu bir gelişme yaşandı.   Virüse yakalanan 14 kişi sağlık ekibinin özverili tedavisi sonucunda hastaneden taburcu oldu.  

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İlçe Devlet Hastanesinde Korona Virüs nedeniyle tedavi altında olan 14 kişi taburcu oldu ve evlerine gönderildi. 

 

Türkiye'yi etkisi altına koyan Korona Virüs salgını dolayısıyla Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Devlet Hastanesinde Koronavirüse yakalandığı tespit edilen hastaların tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Hastanede bu sıralar olumlu bir gelişme yaşandı.

 

Virüse yakalanan 14 kişi sağlık ekibinin özverili tedavisi sonucunda hastaneden taburcu oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.