Çaycuma`da Bayram Namazı kılındı.

GÜNDEM 13.05.2021 - 07:49, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1319+ kez okundu.
 

Çaycuma`da Bayram Namazı kılındı.

Çaycuma`da Bayram Namazı kılındı.     Çaycuma`da Bayram Namazı Çaycuma yeni mahallede doap siteside, Yapımı devam etmekte olan, Çaycuma dokap siteler mevlana camii avlusunda pandemi kurallı çerçevsinde maske mesafe ve sosyal mesafeye  kurallarına uyularak  kılınan Bayram namızını emekli İmam sayın Naim EREN haconın eşliğinde kılındı.     Çaycuma`da, Yeni mahalle doapsiteside yapımı devam  eden dokap siteler mevlana camisi Osmanlı selçuklu modern Türk  mimarisinden oluşan yapısıyla gönüllere huzur verecek Kur`an kursları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapımı davam etmekte olup Çaycuma dokap siteleri mevlana camisi çok amaçlı salon ve konferans saolunu mutfak, çay ocağı, kütüphane bebek emzirme odası bayan ve erkeklere mahsus Kur`an kursları 4-6 yaş kıreş spor salonu şadırvan, Bay ve Bayan tuvaletlerinden oluşacak olan dokap siteler mevlana camisi olarak hizmet verecektir.      (Haber-Foto): Durdu AYTEKİN      


Çaycuma`da Bayram Namazı kılındı.

 

 

Çaycuma`da Bayram Namazı Çaycuma yeni mahallede doap siteside, Yapımı devam etmekte olan, Çaycuma dokap siteler mevlana camii avlusunda pandemi kurallı çerçevsinde maske mesafe ve sosyal mesafeye  kurallarına uyularak  kılınan Bayram namızını emekli İmam sayın Naim EREN haconın eşliğinde kılındı.

 

 

Çaycuma`da, Yeni mahalle doapsiteside yapımı devam  eden dokap siteler mevlana camisi Osmanlı selçuklu modern Türk  mimarisinden oluşan yapısıyla gönüllere huzur verecek Kur`an kursları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapımı davam etmekte olup Çaycuma dokap siteleri mevlana camisi çok amaçlı salon ve konferans saolunu mutfak, çay ocağı, kütüphane bebek emzirme odası bayan ve erkeklere mahsus Kur`an kursları 4-6 yaş kıreş spor salonu şadırvan, Bay ve Bayan tuvaletlerinden oluşacak olan dokap siteler mevlana camisi olarak hizmet verecektir. 

 

 

(Haber-Foto): Durdu AYTEKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.