Çaycuma`da kapanan köy yollarını açma çalışmalarına devam ediliyor.

GÜNDEM 15.02.2021 - 14:18, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1385+ kez okundu.
 

Çaycuma`da kapanan köy yollarını açma çalışmalarına devam ediliyor.

Çaycuma`da kapanan köy yollarını açma çalışmalarına devam ediliyor.   Çaycuma`da  gece dün gece saatlerinde etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.   Çaycuma`da dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına , Çaycuma, Köy, Hizmetleri ekipleri tarafından 24 saat yolların açık tutulması için çalışmalara devam ediliyor.    

Çaycuma`da kapanan köy yollarını açma çalışmalarına devam ediliyor.

 

Çaycuma`da  gece dün gece saatlerinde etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.

 

Çaycuma`da dün gece saatlerinde yoğun ve etkisini artırarak etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarına , Çaycuma, Köy, Hizmetleri ekipleri tarafından 24 saat yolların açık tutulması için çalışmalara devam ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.