Çaycuma'da kavga!. Otomobili nehire attılar!.

ASAYİŞ 02.04.2020 - 18:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2135+ kez okundu.
 

Çaycuma'da kavga!. Otomobili nehire attılar!.

Zonguldak'ın Bakacakkadı mevkiinde iki taraf arasında çıkan tartışma kavgaya neden oldu. Taraflardan bir kişi karşı tarafın aracını Filyos nehrinin akan suya attı. Edinilen bilgiye göre olay, Bakacakkadı beldesi Filyos nehri kenarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen iki taraf arasında kavganın büyümesi sonucunda şahıslardan biri, karşı tarafın aracını Filyos nehrinin sularına attı. Suların içinde sürüklenen aracı gören bir vatandaş bu anı cep telefonuyla saniye saniye çekti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Zonguldak'ın Bakacakkadı mevkiinde iki taraf arasında çıkan tartışma kavgaya neden oldu. Taraflardan bir kişi karşı tarafın aracını Filyos nehrinin akan suya attı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bakacakkadı beldesi Filyos nehri kenarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen iki taraf arasında kavganın büyümesi sonucunda şahıslardan biri, karşı tarafın aracını Filyos nehrinin sularına attı. Suların içinde sürüklenen aracı gören bir vatandaş bu anı cep telefonuyla saniye saniye çekti.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.