Çaycuma'da trafik kazası!

ASAYİŞ 11.06.2020 - 09:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1347+ kez okundu.
 

Çaycuma'da trafik kazası!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde kaza meydana geldi.   Alınan bilgiye göre kaza ilçenin Bartın karayolu ışıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Çaycuma şehir merkezinden İstasyon Mahallesine seyir halinde giden sürücüsü henüz bilinmeyen 67 AAF 814 plakalı otomobil, trafik ışıklarının kontrollü yanması dolayısıyla direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce yolcu otobüsüne çarptı ve daha sonra yolun kenarında olan refüje çıkarak durabildi.    Kazada otomobilde maddi hasar oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tuttu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde sabah saatlerinde kaza meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre kaza ilçenin Bartın karayolu ışıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Çaycuma şehir merkezinden İstasyon Mahallesine seyir halinde giden sürücüsü henüz bilinmeyen 67 AAF 814 plakalı otomobil, trafik ışıklarının kontrollü yanması dolayısıyla direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından önce yolcu otobüsüne çarptı ve daha sonra yolun kenarında olan refüje çıkarak durabildi. 

 

Kazada otomobilde maddi hasar oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tuttu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.