Filyos'ta tüm konutlarda dezenfekte başladı!.

GÜNDEM 03.04.2020 - 14:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1438+ kez okundu.
 

Filyos'ta tüm konutlarda dezenfekte başladı!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde tün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle beldede bulunan toplu konutlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması başladı. Filyos Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Beldemizde bulunan tüm toplu konutlarin giriş-çıkışları, asansörleri ve merdiven boşlukları Koronavirüs (nCoV-19) ile mücadele kapsamında, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta İşleri Birimi tarafından dezenfekte edilmiş olup, belirli periyotlar halinde dezenfekte çalışmalarımız devam edecektir." denildi.  

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde tün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle beldede bulunan toplu konutlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması başladı.

Filyos Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Beldemizde bulunan tüm toplu konutlarin giriş-çıkışları, asansörleri ve merdiven boşlukları Koronavirüs (nCoV-19) ile mücadele kapsamında, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta İşleri Birimi tarafından dezenfekte edilmiş olup, belirli periyotlar halinde dezenfekte çalışmalarımız devam edecektir." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.