Filyos'ta vatandaşlara uyarılar yapılıyor!.

14.04.2020 - 13:31, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2186+ kez okundu.
 

Filyos'ta vatandaşlara uyarılar yapılıyor!.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi tarafından haftasonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili uyarılarda bulunuldu.   Filyos Belediyesi'ndan yapılan açıklamada; "Koranavirüs ile mücadele kapsamında 17 Nisan Cuma Saat:24.00 itibariyle Pazar gece yarısı Saat:24.00 arası tüm vatandaşlarımız için Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmiştir.Beldemizde bulunan Eczaneler ve Fırınlar açık olacaktır. Fırınlarımız tüm mahallelerimize mobil araçlarla ekmek dağıtımını gerçekleştirecektir. Vatandaşlarımızın; Hafta sonundaki ihtiyaçlarını daha önceden karşılamaları için panik yapmadan maske takarak ve sosyal mesafeyi koruyarak mahallelerimize gelen pazarcı esnafından ve marketlerden alış veriş yapmaları önem arz etmektedir. Belde Halkımıza Önemle Duyurulur." denildi. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Belediyesi tarafından haftasonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili uyarılarda bulunuldu.

 

Filyos Belediyesi'ndan yapılan açıklamada; "Koranavirüs ile mücadele kapsamında 17 Nisan Cuma Saat:24.00 itibariyle Pazar gece yarısı Saat:24.00 arası tüm vatandaşlarımız için Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmiştir.Beldemizde bulunan Eczaneler ve Fırınlar açık olacaktır. Fırınlarımız tüm mahallelerimize mobil araçlarla ekmek dağıtımını gerçekleştirecektir. Vatandaşlarımızın; Hafta sonundaki ihtiyaçlarını daha önceden karşılamaları için panik yapmadan maske takarak ve sosyal mesafeyi koruyarak mahallelerimize gelen pazarcı esnafından ve marketlerden alış veriş yapmaları önem arz etmektedir. Belde Halkımıza Önemle Duyurulur." denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.