Flaş! Çaycuma'ya giriş ve çıkışlar kapatıldı!

GÜNDEM 03.04.2020 - 18:10, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2519+ kez okundu.
 

Flaş! Çaycuma'ya giriş ve çıkışlar kapatıldı!

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Çaycuma ilçesine araç girişi ve çıkışı kontrollü olarak sağlanıyor. Çaycuma köprüsü üzerinde yoğun araç trafiği yaşanıyor. Polis ekipleri ilçeye giren araçların içindeki vatandaşları ateş ölçümü yaparak ilçeye alıyor. Giriş ve çıkışlara sağlık görevlileri ve görevli olanların ilçeye girişi ve çıkışı sağlanırken, ilçeye sivil araç girişi kontrollü olarak devam ediyor.

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle Çaycuma ilçesine araç girişi ve çıkışı kontrollü olarak sağlanıyor. Çaycuma köprüsü üzerinde yoğun araç trafiği yaşanıyor. Polis ekipleri ilçeye giren araçların içindeki vatandaşları ateş ölçümü yaparak ilçeye alıyor.

Giriş ve çıkışlara sağlık görevlileri ve görevli olanların ilçeye girişi ve çıkışı sağlanırken, ilçeye sivil araç girişi kontrollü olarak devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.