Karayılmaz göreve başlıyor!.

31.03.2020 - 17:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2043+ kez okundu.
 

Karayılmaz göreve başlıyor!.

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreterliğine getirilen Ahmet Güral Karayılmaz görevine başlıyor. Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş doğum günü olan 18 Şubat tarihinde emekli olmasının ardından, Zonguldak- Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü, Çaycuma AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Karayılmaz'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile Zonguldak İl Genel Meclisi Genel Sekterlik görevine getirilmişti.   Karayılmaz, Zonguldak İl Genel Meclisi Genel Sekterlik görevine yarın itibari ile resmen başlayacağı öğrenildi. 

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreterliğine getirilen Ahmet Güral Karayılmaz görevine başlıyor.

Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş doğum günü olan 18 Şubat tarihinde emekli olmasının ardından, Zonguldak- Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü, Çaycuma AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Karayılmaz'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzası ile Zonguldak İl Genel Meclisi Genel Sekterlik görevine getirilmişti.  

Karayılmaz, Zonguldak İl Genel Meclisi Genel Sekterlik görevine yarın itibari ile resmen başlayacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.