Kızılay'ın dağıttığı tarihi geçmiş ürünler toplatıldı!.

GÜNDEM 10.04.2020 - 23:58, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2236+ kez okundu.
 

Kızılay'ın dağıttığı tarihi geçmiş ürünler toplatıldı!.

Bölge Haber Gazetesinden İbrahim Tığ'ın haberine göre; Gazeteci-yazar İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile karantinaya alınan Devrek'e bağlı Velibeyler Köyünde dağıtılan temizlik ürünlerinin tarihinin geçmiş olduğunu yazdı.   Saymaz, "Zonguldak Devrek’te salgından ötürü karantinaya alınan Velibeyler köyünde Kızılay tarafından son kullanma tarihi geçmiş temizlik ürünleri dağıtıldı. Kızılay Temsilcisi Aydın Çolpa bana, kolinin genel merkezden geldiğini, kontrol etmediğini belirterek, “Bilsek dağıtmazdık” dedi." ifadelerini kullandı.   Saymaz bu paylaşımın ardından Kızılay ile irtibat kurduğunu söyleyerek gönderilen açıklamayı yazdı. Açıklamaya göre depoda olan ürünlerin iş yoğunluğundan ötürü dağıtıldığını, tarihi geçen ürünlerin derhal toplatıldığını ifade ettiler.İsmail Saymaz paylaşımında şunları söyledi: "Kızılay’dan bana gönderilen açıklama: “Zonguldak'ta, yerel ekiplerimizin yerel depoda bulunan, miadı dolduğu anlaşılan bazı temizlik ürünlerini, iş yoğunluklarından kaynaklı olarak dağıttıkları anlaşılmıştır. Bu ürünler derhal toplanmıştır. Üzgünüz ve daha dikkatli davranacağız."   Kaynak: İbrahim TIĞ - Devrek Bölge Haber Gazetesi

Bölge Haber Gazetesinden İbrahim Tığ'ın haberine göre; Gazeteci-yazar İsmail Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile karantinaya alınan Devrek'e bağlı Velibeyler Köyünde dağıtılan temizlik ürünlerinin tarihinin geçmiş olduğunu yazdı.

 

Saymaz, "Zonguldak Devrek’te salgından ötürü karantinaya alınan Velibeyler köyünde Kızılay tarafından son kullanma tarihi geçmiş temizlik ürünleri dağıtıldı. Kızılay Temsilcisi Aydın Çolpa bana, kolinin genel merkezden geldiğini, kontrol etmediğini belirterek, “Bilsek dağıtmazdık” dedi." ifadelerini kullandı.

 

Saymaz bu paylaşımın ardından Kızılay ile irtibat kurduğunu söyleyerek gönderilen açıklamayı yazdı. Açıklamaya göre depoda olan ürünlerin iş yoğunluğundan ötürü dağıtıldığını, tarihi geçen ürünlerin derhal toplatıldığını ifade ettiler.İsmail Saymaz paylaşımında şunları söyledi: "Kızılay’dan bana gönderilen açıklama: “Zonguldak'ta, yerel ekiplerimizin yerel depoda bulunan, miadı dolduğu anlaşılan bazı temizlik ürünlerini, iş yoğunluklarından kaynaklı olarak dağıttıkları anlaşılmıştır. Bu ürünler derhal toplanmıştır. Üzgünüz ve daha dikkatli davranacağız."

 

Kaynak: İbrahim TIĞ - Devrek Bölge Haber Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.