Köy ve belde dolmuşlarının ilçeye girişi yasaklandı!

GÜNDEM 12.04.2020 - 19:35, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2332+ kez okundu.
 

Köy ve belde dolmuşlarının ilçeye girişi yasaklandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde İlçe Hıfzıssıhha kararı alındı. Bu kapsamda ilçeye giriş yapan tüm köy ve belde dolmuşları ilçe merkezine girişi yasaklandı. Devrek Kaymakamlığı Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede tedbirler aldı. Alınan İlçe Hıfsızsıhha kararı gereği köy ve belde dolmuşlarının ilçeye girişi yasaklandı. Yapılan açıklamada; İlçe Hıfsızsıhha Kararı gereğinde 13.04.2020 tarihinden itibaren hafta boyunca köy ve belde dolmuşlarının ilçe merkezine girişleri yasaklanmıştır. Özel araç ve ticari araç ile (Doblo türü) gelecek olan araçlar şoför dahil toplam 4 kişiyi geçmeyecek şekilde seyahat edebileceklerdir" denildi. 

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde İlçe Hıfzıssıhha kararı alındı. Bu kapsamda ilçeye giriş yapan tüm köy ve belde dolmuşları ilçe merkezine girişi yasaklandı.

Devrek Kaymakamlığı Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçede tedbirler aldı. Alınan İlçe Hıfsızsıhha kararı gereği köy ve belde dolmuşlarının ilçeye girişi yasaklandı. Yapılan açıklamada; İlçe Hıfsızsıhha Kararı gereğinde 13.04.2020 tarihinden itibaren hafta boyunca köy ve belde dolmuşlarının ilçe merkezine girişleri yasaklanmıştır. Özel araç ve ticari araç ile (Doblo türü) gelecek olan araçlar şoför dahil toplam 4 kişiyi geçmeyecek şekilde seyahat edebileceklerdir" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.