Sağlık çalışanlarına koruyucu tulum Çaycuma’da üretiliyor

GÜNDEM 17.04.2020 - 17:41, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1400+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanlarına koruyucu tulum Çaycuma’da üretiliyor

Koronavirüs salgını nedeniyle hemen hemen Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına sağlık çalışanları için üretilen koruyucu tulumlar Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde üretiliyor.   Dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda ölümlere neden olan Korona Virüs salgını nedeniyle Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Ponteks isimli tekstil fabrikası sağlık çalışanları için koruyucu tulumlar üretmeye devam ediyor. Firma yöneticilerinden Gökhan Gözbaşı ve Hüseyin Zorlu tüm imkanları seferber ederek, belde ve köylerde ikamet edenlere fabrikasında ekmek kapısı açtı.   Karapınar Belediyesi ile tüm resmi kurum ve kuruluşlara yardımcı olan firma tüm Zonguldak’ı memnun etmeyi başardı. Karapınar Belediyesi ise Ponteks Tekstil’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle hemen hemen Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına sağlık çalışanları için üretilen koruyucu tulumlar Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde üretiliyor.

 

Dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda ölümlere neden olan Korona Virüs salgını nedeniyle Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Ponteks isimli tekstil fabrikası sağlık çalışanları için koruyucu tulumlar üretmeye devam ediyor. Firma yöneticilerinden Gökhan Gözbaşı ve Hüseyin Zorlu tüm imkanları seferber ederek, belde ve köylerde ikamet edenlere fabrikasında ekmek kapısı açtı.

 

Karapınar Belediyesi ile tüm resmi kurum ve kuruluşlara yardımcı olan firma tüm Zonguldak’ı memnun etmeyi başardı. Karapınar Belediyesi ise Ponteks Tekstil’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.