Saltukova'da mahalle yolları kapatıldı!

GÜNDEM 14.04.2020 - 14:53, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2086+ kez okundu.
 

Saltukova'da mahalle yolları kapatıldı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında belde de bulunan mahallelerin giriş ve çıkışları ikinci bir emre kadar kapatıldı.   Koronavirüsle mücadele kapsamında Saltukova beldesinde önlemler alındı. Alınan önlemler çerçevesinde belde de mahallelere giriş ve çıkış sağlayan yollar iş makinesi yardımıyla çakıl dökülerek trafiğe kapatılarak beldeye giriş ve çıkışlar belirlendi. Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç yaptığı açıklamada; "Koronavirüs tedbirleri kapsamında; Beldemize giriş ve çıkışlar, sağlık ocağı yolu ile havalimanı yolu olarak belirlenmiştir. Mahallelerimize giriş yolları ikinci bir emre kadar kapatılmıştır. Halkımıza önemle duyurulur..." dedi. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında belde de bulunan mahallelerin giriş ve çıkışları ikinci bir emre kadar kapatıldı.

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında Saltukova beldesinde önlemler alındı. Alınan önlemler çerçevesinde belde de mahallelere giriş ve çıkış sağlayan yollar iş makinesi yardımıyla çakıl dökülerek trafiğe kapatılarak beldeye giriş ve çıkışlar belirlendi. Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç yaptığı açıklamada; "Koronavirüs tedbirleri kapsamında; Beldemize giriş ve çıkışlar, sağlık ocağı yolu ile havalimanı yolu olarak belirlenmiştir. Mahallelerimize giriş yolları ikinci bir emre kadar kapatılmıştır. Halkımıza önemle duyurulur..." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.