Turhan, karaciğer nakli bekliyor

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 22:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2426+ kez okundu.
 

Turhan, karaciğer nakli bekliyor

Zonguldak'ta gazetecilik yapan Akay Turhan yakalandığı karaciğer kanserini yenebilmek için nakil bekliyor.   ZBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinde halen tedavi altınada bulunan Akay Turhan'ın doktoru Prof.Dr. Selim Aydemir, hasta için ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra karaciğer naklinin şart olduğunu söyledi.   Aydemir "Hastamızın nakil takibini Başkent Üniversitesi hastanesi yapmaktadır. Hastamızın yeni skorları hastaneye bildirilmekte olup bekleme sürecine devam edilecektir. Umarız en kısa zamanda karaciğer bulunur" dedi.  

Zonguldak'ta gazetecilik yapan Akay Turhan yakalandığı karaciğer kanserini yenebilmek için nakil bekliyor.

 

ZBEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinde halen tedavi altınada bulunan Akay Turhan'ın doktoru Prof.Dr. Selim Aydemir, hasta için ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra karaciğer naklinin şart olduğunu söyledi.

 

Aydemir "Hastamızın nakil takibini Başkent Üniversitesi hastanesi yapmaktadır. Hastamızın yeni skorları hastaneye bildirilmekte olup bekleme sürecine devam edilecektir. Umarız en kısa zamanda karaciğer bulunur" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.