ZBEÜ'den köy okulu öğrencilerine yardım.

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 15:16, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2071+ kez okundu.
 

ZBEÜ'den köy okulu öğrencilerine yardım.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Aerobiyoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, Keller Köyü’nde öğrenim gören ilk ve ortaöğretim öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.   2020 yılında düzenlenmesi planlanan, ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen sempozyum için hazırlanan çanta, USB bellek, kalem ve not defterleri, Rektör Yardımcısı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Aerobiyoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şenol Alan tarafından Keller Köyü’nde eğitim gören ilk ve orta öğretim öğrencilerine dağıtıldı.   Malzemelerini teslim alan öğrenciler, aldıkları hediyeleri sevinç ve heyecan ile karşıladı.  

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Aerobiyoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, Keller Köyü’nde öğrenim gören ilk ve ortaöğretim öğrencilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

 

2020 yılında düzenlenmesi planlanan, ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen sempozyum için hazırlanan çanta, USB bellek, kalem ve not defterleri, Rektör Yardımcısı ve Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve Aerobiyoloji Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şenol Alan tarafından Keller Köyü’nde eğitim gören ilk ve orta öğretim öğrencilerine dağıtıldı.

 

Malzemelerini teslim alan öğrenciler, aldıkları hediyeleri sevinç ve heyecan ile karşıladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.