Zonguldak giriş ve çıkışlara kapatıldı!.

GÜNDEM 02.04.2020 - 13:32, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2472+ kez okundu.
 

Zonguldak giriş ve çıkışlara kapatıldı!.

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Zonguldak kent merkezi araç girişi ve çıkışlara kapatıldı. Zonguldak'ta 112 vaka ve 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri kentin giriş ve çıkışlarını araç trafiğine kapattı. Fevkani köprüsü ve Ankara istikameti polis ekiplerince bariyerlerle araç trafiği engellenerek giriş ve çıkışlara an itibariyle durduruldu.  Öte yandan drone ile Zonguldak kent merkezi havadan da kontrol altına alındı. 

Koronavirüs COVİD-19 salgını nedeniyle Zonguldak kent merkezi araç girişi ve çıkışlara kapatıldı.

Zonguldak'ta 112 vaka ve 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan Koronavirüs salgını nedeniyle Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri kentin giriş ve çıkışlarını araç trafiğine kapattı. Fevkani köprüsü ve Ankara istikameti polis ekiplerince bariyerlerle araç trafiği engellenerek giriş ve çıkışlara an itibariyle durduruldu. 

Öte yandan drone ile Zonguldak kent merkezi havadan da kontrol altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.