Zonguldak havadan görüntülendi!

GÜNDEM 05.04.2020 - 18:22, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2330+ kez okundu.
 

Zonguldak havadan görüntülendi!

Zonguldak kent merkezi drone ile havadan görüntülendi. Kent merkezinde sessizlik hakim olurken caddelerde araç görüntüsü ise seyrek halinde oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ve Zonguldak'ta görülen vakalar ve can kayıpları giderek artmaya devam ediyor. Günlerden Pazar olmasına rağmen Zonguldaklılar kendilerini eve kapattı. Gazipaşa, İstasyon, Ankara Köprüsü, Dolmuş ile otobüs durakları, Soğuksu, Acılık ve sahil kesimler ise drone ile havadan görüntülendi.  

Zonguldak kent merkezi drone ile havadan görüntülendi. Kent merkezinde sessizlik hakim olurken caddelerde araç görüntüsü ise seyrek halinde oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ve Zonguldak'ta görülen vakalar ve can kayıpları giderek artmaya devam ediyor. Günlerden Pazar olmasına rağmen Zonguldaklılar kendilerini eve kapattı. Gazipaşa, İstasyon, Ankara Köprüsü, Dolmuş ile otobüs durakları, Soğuksu, Acılık ve sahil kesimler ise drone ile havadan görüntülendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.