Zonguldak'ta can kaybı 23 oldu!

GÜNDEM 08.04.2020 - 14:08, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1668+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta can kaybı 23 oldu!

Koronavirüs KOVİD-19 salgınında Zonguldak'ta can kayıpları devam ediyor.  Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını Zonguldak'ta etkisini gösteriyor. Ölü sayısının son olarak 21 olduğu il genelinde 2 kişi daha Koronavirüs salgınından hayatını kaybederek ölü sayısı 23 oldu. Öte yandan vaka sayısı ise 320 olarak belirlendi. Virüse yakalanan hastalar Zonguldak il genelindeki hastanelerde tedavisi devam ediyor. 

Koronavirüs KOVİD-19 salgınında Zonguldak'ta can kayıpları devam ediyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını Zonguldak'ta etkisini gösteriyor. Ölü sayısının son olarak 21 olduğu il genelinde 2 kişi daha Koronavirüs salgınından hayatını kaybederek ölü sayısı 23 oldu.

Öte yandan vaka sayısı ise 320 olarak belirlendi. Virüse yakalanan hastalar Zonguldak il genelindeki hastanelerde tedavisi devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.