Zonguldak'ta vaka ve ölümler artıyor!.

GÜNDEM 04.04.2020 - 21:00, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2062+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta vaka ve ölümler artıyor!.

Zonguldak il genelinde Koronavirüs salgınına yakalananların sayısı giderek artıyor. İl genelinde toplam vaka sayısı 242 olurken, 25 yeni vaka daha eklendi. Öte yandan son toplam ölü sayısının 12 olduğu Zonguldak'ta son 24 saatte 2 kişi daha hayatını kaybederek, ölü sayısı 14'e yükseldi. Öte yandan Atatürk Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesi dolduğundan hastaların bir kısmı Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedavileri devam ediyor.  Ortaya çıkan 25 vakanın ise sağlık çalışanları olduğu kaydedildi. 

Zonguldak il genelinde Koronavirüs salgınına yakalananların sayısı giderek artıyor.

İl genelinde toplam vaka sayısı 242 olurken, 25 yeni vaka daha eklendi. Öte yandan son toplam ölü sayısının 12 olduğu Zonguldak'ta son 24 saatte 2 kişi daha hayatını kaybederek, ölü sayısı 14'e yükseldi. Öte yandan Atatürk Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesi dolduğundan hastaların bir kısmı Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burada tedavileri devam ediyor. 

Ortaya çıkan 25 vakanın ise sağlık çalışanları olduğu kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.