Arazi kavgasında kan aktı!.

ASAYİŞ 16.04.2020 - 13:22, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1986+ kez okundu.
 

Arazi kavgasında kan aktı!.

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde arazi kavgası kanlı bitti.   Edinilen ilk bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kanlı kavga Kurucaşile ilçesine bağlı Dizlermezeci Köyü Yaylacık Mahallesi'nde yaşandı. Arazi tartışması nedeniyle yaşanan kavgada kardeşinin ölümüne neden olan adam yeğenini de yaraladı. Yol yapım çalışması için bölgede bulunan İl Özel İdare ekipleri yaralı şahsın ambulansa taşınmasına yardımcı olurken, 112 ekipleri yaralı şahsa olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri de bölgeye gelerek soruşturma başlatıldı.   Detaylar gelecek... Kaynak: ABA MEDYA-BARTIN

Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde arazi kavgası kanlı bitti.

 

Edinilen ilk bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kanlı kavga Kurucaşile ilçesine bağlı Dizlermezeci Köyü Yaylacık Mahallesi'nde yaşandı. Arazi tartışması nedeniyle yaşanan kavgada kardeşinin ölümüne neden olan adam yeğenini de yaraladı. Yol yapım çalışması için bölgede bulunan İl Özel İdare ekipleri yaralı şahsın ambulansa taşınmasına yardımcı olurken, 112 ekipleri yaralı şahsa olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri de bölgeye gelerek soruşturma başlatıldı.

 

Detaylar gelecek...

Kaynak: ABA MEDYA-BARTIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.