Bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı.

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2020 - 15:18, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1316+ kez okundu.
 

Bağımlılık ile mücadele toplantısı yapıldı.

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.   Toplantıda, kurum ve kuruluşların 2020 Ocak-Temmuz döneminde yaptıkları çalışmalar ve istatistikler ile yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Vali Mustafa Tutulmaz toplantıda yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadelede görüş, öneri ve tecrübelerini paylaştı. Tutulmaz, Madde bağımlılığının toplumsal bir sorun olduğunu, huzurlu bir toplumda yaşanmak isteniyorsa bu işle mücadele ederken, kamu kurum ve kuruluşlarının dikkatli, hassas ve duyarlı bir şekilde hareket etmelerinin ve her kurumun üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğinin önemine değindi, sivil toplum kuruluşlarının mutlaka işin içinde olmalarının gerekliliğini vurgulayarak bağımlılıkla mücadeleyi kararlılıkla sürdüren herkese teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

 

Toplantıda, kurum ve kuruluşların 2020 Ocak-Temmuz döneminde yaptıkları çalışmalar ve istatistikler ile yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Vali Mustafa Tutulmaz toplantıda yaptığı konuşmada bağımlılıkla mücadelede görüş, öneri ve tecrübelerini paylaştı. Tutulmaz, Madde bağımlılığının toplumsal bir sorun olduğunu, huzurlu bir toplumda yaşanmak isteniyorsa bu işle mücadele ederken, kamu kurum ve kuruluşlarının dikkatli, hassas ve duyarlı bir şekilde hareket etmelerinin ve her kurumun üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiğinin önemine değindi, sivil toplum kuruluşlarının mutlaka işin içinde olmalarının gerekliliğini vurgulayarak bağımlılıkla mücadeleyi kararlılıkla sürdüren herkese teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.