Bakan Dönmez incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 01.01.2022 - 19:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2503+ kez okundu.
 

Bakan Dönmez incelemelerde bulundu.

Bakan Dönmez incelemelerde bulundu.      Yılın son gününü Filyos limanında, Yavuz Sondaj Gemisinde "Doğalgaz Milli Takımımızla" geçiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni yılın ilk gününde Karadeniz gazının karaya çıkartılacağı, yoğun bir çalışma yapılan işleme tesisleri sahasında incelemelerde bulundu.      Vali Mustafa Tutulmaz'ın da katıldığı incelemelerden sonra basın açıklaması yapan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih  Dönmez     ''Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bu gazı buradan yakmış olacağı “Yurdumuzun dört bir köşesinde Karadeniz gazı kullanılır hale gelecek,hem halkımız hem devletimiz kazanacak" dedi.      Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'da, Bakanın incelemelerine katıldılar.      


Bakan Dönmez incelemelerde bulundu. 

 

 

Yılın son gününü Filyos limanında, Yavuz Sondaj Gemisinde "Doğalgaz Milli Takımımızla" geçiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni yılın ilk gününde Karadeniz gazının karaya çıkartılacağı, yoğun bir çalışma yapılan işleme tesisleri sahasında incelemelerde bulundu. 

 

 

Vali Mustafa Tutulmaz'ın da katıldığı incelemelerden sonra basın açıklaması yapan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih  Dönmez

 

 

''Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bu gazı buradan yakmış olacağı “Yurdumuzun dört bir köşesinde Karadeniz gazı kullanılır hale gelecek,hem halkımız hem devletimiz kazanacak" dedi. 

 

 

Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'da, Bakanın incelemelerine katıldılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.