Başkan görevinden istifa etti.

GÜNDEM 08.04.2021 - 23:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1504+ kez okundu.
 

Başkan görevinden istifa etti.

Başkan görevinden istifa etti.    Zonguldak Gökçebey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat Merdivan görevinden istifa etti. Merdivan, istifa kararını sosyal medya hesabından şu şekilde açıkladı:   Birçok kişide merak uyandıran istifa nedenim ile ilgili soruların ortadan kalkması için bu açıklamayı yapma zorunluluğu buldum. Bazı arkadaşların daha önceden de vakıf olduğu üzere, Gökçebey CHP belediye meclis üyelerimizden birkaçı ve CHP Gökçebey ilçe yönetiminde yer alan bazı yönetim kurulu üyeleri ile sorunlar yaşadığımız bilinmektedir.Bu sorunlar, bazen fikir ayrılığı bazen de yönetimsel uyuşmazlık olarak kendini göstermekte ve kötü sonuçlarla karşımıza çıkmaktadır. Anlaşmazlık içerisinde bulunduğum arkadaşlar da olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki görevime, Ne toplumda kendime bir yer bulmak ya da toplumda kendime bir yer kazanmak, Ne kendi adımı toplumda aklamak, Nede kişisel çıkarlar uğruna ya da şahsi tatmin uğruna talip olmuş değilim.    Bu göreve,Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı iki mirasına yani Türkiye Cumhuriyetine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisine gönülden bağlı olduğum için, Yine memleketimizi, emperyalist ağababalarına parsel parsel satanlara, uşaklarına ve Gökçebey’imizdeki maşalarına dur diyebilmek için talip oldum ve delegelerimizin taktiri ile gelmiş bulunmaktayım.   Ancak, gelinen süreçte, Kendi adıma Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı görevini sağlıklı bir şekilde sürdüremeyeceğimi görmüş bulunmaktayım. Sonuç olarak, Geçmişten bugüne Gökçebey’de gerek birey olarak gerekse aile olarak saygı ile anıldığını düşündüğüm ismimi, gelecek yıllarda da yine onurlu bir şekilde taşımak ve halkımızın içinde dimdik yürüyebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevimden istifa kararını vermiş bulunmaktayım. Bu vesile ile herkese tekrar saygılarımı sunarım.      


Başkan görevinden istifa etti. 

 

Zonguldak Gökçebey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat Merdivan görevinden istifa etti.
Merdivan, istifa kararını sosyal medya hesabından şu şekilde açıkladı:

 

Birçok kişide merak uyandıran istifa nedenim ile ilgili soruların ortadan kalkması için bu açıklamayı yapma zorunluluğu buldum. Bazı arkadaşların daha önceden de vakıf olduğu üzere, Gökçebey CHP belediye meclis üyelerimizden birkaçı ve CHP Gökçebey ilçe yönetiminde yer alan bazı yönetim kurulu üyeleri ile sorunlar yaşadığımız bilinmektedir.Bu sorunlar, bazen fikir ayrılığı bazen de yönetimsel uyuşmazlık olarak kendini göstermekte ve kötü sonuçlarla karşımıza çıkmaktadır. Anlaşmazlık içerisinde bulunduğum arkadaşlar da olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki görevime, Ne toplumda kendime bir yer bulmak ya da toplumda kendime bir yer kazanmak, Ne kendi adımı toplumda aklamak, Nede kişisel çıkarlar uğruna ya da şahsi tatmin uğruna talip olmuş değilim. 

 

Bu göreve,Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı iki mirasına yani Türkiye Cumhuriyetine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğüne, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisine gönülden bağlı olduğum için, Yine memleketimizi, emperyalist ağababalarına parsel parsel satanlara, uşaklarına ve Gökçebey’imizdeki maşalarına dur diyebilmek için talip oldum ve delegelerimizin taktiri ile gelmiş bulunmaktayım.

 

Ancak, gelinen süreçte, Kendi adıma Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı görevini sağlıklı bir şekilde sürdüremeyeceğimi görmüş bulunmaktayım. Sonuç olarak, Geçmişten bugüne Gökçebey’de gerek birey olarak gerekse aile olarak saygı ile anıldığını düşündüğüm ismimi, gelecek yıllarda da yine onurlu bir şekilde taşımak ve halkımızın içinde dimdik yürüyebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevimden istifa kararını vermiş bulunmaktayım. Bu vesile ile herkese tekrar saygılarımı sunarım.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.