Başkanın kardeşi vefat etti.

GÜNDEM 21.03.2021 - 16:20, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1731+ kez okundu.
 

Başkanın kardeşi vefat etti.

Başkanın kardeşi vefat etti.     Zonguldak`ın, Çaycuma İlçesi, Kalafatlı köyünden olan, Eski Zonguldak, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) genel başkanı olan (Mehum) Mehmet TEZERİN, kardeşi, Nazım TEZER, vefat etti.     Vefat eden (GMİS) Eski genel başkanı (Mehum) Mehmet TEZERİN kardeşi, Nazım TEZER`in cenazesi bu gün öyle nazmazından sonra kılınan cenaze namazının ardından kalafatlı köyü aile mezarlığında toprağa verildi.   Vadi çaycuma haber: olarak, Merhuma ALLAH`TAN, Rahmet geride kalan kederli  ailesine baş sağlığı dileriz.     Haber: Durdu AYTEKİN        

Başkanın kardeşi vefat etti.

 

 

Zonguldak`ın, Çaycuma İlçesi, Kalafatlı köyünden olan, Eski Zonguldak, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) genel başkanı olan (Mehum) Mehmet TEZERİN, kardeşi, Nazım TEZER, vefat etti.

 

 

Vefat eden (GMİS) Eski genel başkanı (Mehum) Mehmet TEZERİN kardeşi, Nazım TEZER`in cenazesi bu gün öyle nazmazından sonra kılınan cenaze namazının ardından kalafatlı köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Vadi çaycuma haber: olarak, Merhuma ALLAH`TAN, Rahmet geride kalan kederli  ailesine baş sağlığı dileriz.

 

 

Haber: Durdu AYTEKİN

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.