Batı Karadeniz için, Meterolojik uyarı.

GÜNDEM 25.01.2021 - 00:33, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1749+ kez okundu.
 

Batı Karadeniz için, Meterolojik uyarı.

Batı Karadeniz için, Meterolojik uyarı.   Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabükde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre, Pazartesi, Batı, Karadedeniz`de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına 60-90 km/sa yüksek kesimlerde 90-120 km/sa bekleniyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler,çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.      

Batı Karadeniz için, Meterolojik uyarı.

 

Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabükde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Pazartesi, Batı, Karadedeniz`de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına 60-90 km/sa yüksek kesimlerde 90-120 km/sa bekleniyor. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler,çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.