Bir zamanlar Filyos!

GÜNDEM 16.04.2020 - 18:02, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2293+ kez okundu.
 

Bir zamanlar Filyos!

Gökçebeyli Yerel Tarihçi Sadi Uyar sosyal medya hesabından Filyos'un eskiye dayanan bir fotoğraf arşivini gün yüzüne çıkararak takipçileri ile paylaştı.    Paylaşılan fotoğrafta Filyos'un eski iskelesi o dönemlerde Filyos hattında yapılan demiryolu çalışmalarında malzeme sağlamak için kullanılmış.  Fotoğraf arkası osmanlıca yazılan; "Demir yolları inşaat faaliyetlerinden Filyos limanında iskeleye ağaç travers çekilmesi ameliyesinde bir görünüş." Çeviri: Prof. Dr. Kenan Ziya Taş

Gökçebeyli Yerel Tarihçi Sadi Uyar sosyal medya hesabından Filyos'un eskiye dayanan bir fotoğraf arşivini gün yüzüne çıkararak takipçileri ile paylaştı. 

 

Paylaşılan fotoğrafta Filyos'un eski iskelesi o dönemlerde Filyos hattında yapılan demiryolu çalışmalarında malzeme sağlamak için kullanılmış. 


Fotoğraf arkası osmanlıca yazılan; "Demir yolları inşaat faaliyetlerinden Filyos limanında iskeleye ağaç travers çekilmesi ameliyesinde bir görünüş." Çeviri: Prof. Dr. Kenan Ziya Taş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.