Bölgemizde devam eden yağışların metorolojik değerlendirmesi.

GÜNDEM 15.01.2021 - 15:55, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1207+ kez okundu.
 

Bölgemizde devam eden yağışların metorolojik değerlendirmesi.

Bölgemizde devam eden yağışların metorolojik değerlendirmesi.   Yapılan son,  değerlendirmeye göre bugün yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur şeklinde başlayıp, Pazar günü öğlen saatlerinde kar yağışına dönerek Pazartesi günü de devam etmesi beklenmektedir.   Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde azalmaya devam edeceği ve hafta başından itibaren  mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.   Yaşana bilecek olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandalarımız  ve sürülerin dikkatli olunması belirtildi.      

Bölgemizde devam eden yağışların metorolojik değerlendirmesi.

 

Yapılan son,  değerlendirmeye göre bugün yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı, Cumartesi akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur şeklinde başlayıp, Pazar günü öğlen saatlerinde kar yağışına dönerek Pazartesi günü de devam etmesi beklenmektedir.

 

Hava sıcaklıklarının Ülkemiz genelinde azalmaya devam edeceği ve hafta başından itibaren  mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Yaşana bilecek olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandalarımız  ve sürülerin dikkatli olunması belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.