Çaycuma göstermiş olduğu tepkisinde haklı çıktı.

GÜNDEM 20.01.2021 - 23:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1577+ kez okundu.
 

Çaycuma göstermiş olduğu tepkisinde haklı çıktı.

Çaycuma göstermiş olduğu tepkisinde haklı çıktı.   Çaycuma`daki başkent enerjisa`nın bakım onarım personel ve alt yapı yetersizliğinin ne kadar içler acısı  içinde olduğunun kanıtı.   İşte göndermiş oldukları mesaj.   Degerli Zonguldaklilar, 17 Ocak Pazar gunu baslayan yogun kar yagisi ve hava muhalefeti kaynakli elektrik kesintileriyle mucadelemiz araliksiz devam ediyor. Cevre illerin yani sira Istanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep'ten gelen ekiplerimizin de destegiyle yapilan calismalar sonucunda 2.060 olan arizali trafo sayisi 626 adete, 480 olan enerjisiz koy ve mahalle sayisi ise 192 adete dusmustur. Hava muhalefeti nedeniyle meydana gelen kesintilerden dolayi ozur diler, sabir ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz.     Diyorlar.     Buda Çaycuma halkının göstermiş olduğu tepkisinde ne kadar haklı olduğunun  başkent enerjisa`nın göndermiş olduğu mesajla kanıtlıyor.          

Çaycuma göstermiş olduğu tepkisinde haklı çıktı.

 

Çaycuma`daki başkent enerjisa`nın bakım onarım personel ve alt yapı yetersizliğinin ne kadar içler acısı  içinde olduğunun kanıtı.

 

İşte göndermiş oldukları mesaj.

 

Degerli Zonguldaklilar, 17 Ocak Pazar gunu baslayan yogun kar yagisi ve hava muhalefeti kaynakli elektrik kesintileriyle mucadelemiz araliksiz devam ediyor. Cevre illerin yani sira Istanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep'ten gelen ekiplerimizin de destegiyle yapilan calismalar sonucunda 2.060 olan arizali trafo sayisi 626 adete, 480 olan enerjisiz koy ve mahalle sayisi ise 192 adete dusmustur. Hava muhalefeti nedeniyle meydana gelen kesintilerden dolayi ozur diler, sabir ve anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

 

 

Diyorlar.

 

 

Buda Çaycuma halkının göstermiş olduğu tepkisinde ne kadar haklı olduğunun  başkent enerjisa`nın göndermiş olduğu mesajla kanıtlıyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.