Çaycuma İlçe Müftülüğünde flaş gelişme!

GÜNDEM 16.06.2020 - 09:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1364+ kez okundu.
 

Çaycuma İlçe Müftülüğünde flaş gelişme!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İlçe Müftülüğünde 2010 yılından bu yana görev yapan VHKİ ve Şube Müdürü Erdal oruçoğlu rotasyon nedeniyle Karabük ilinin Yenice İlçe Müftülüğüne ataması çıktı.   Oruçoğlu sosyal medya hesabından Çaycuma'daki görevinden rotasyon sebebiyle atandığını duyurdu, Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu; "2010 Yılından beri VHKİ ve Şube Müdürü olarak görev yapmakta olduğum Çaycuma İlçe Müftülüğündeki görevimden rotasyon sebebiyle Karabük İli Yenice İlçe Müftülüğüne atamam yapıldığından bugün itibarıyla ayrıldım. Bu güne kadar Çaycuma Müftülüğünde birlikte görev yaptığımız İlçe Müftülerimize, dairedeki mesai arkadaşlarıma, Din görevlisi kardeşlerime teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İlçe Müftülüğünde 2010 yılından bu yana görev yapan VHKİ ve Şube Müdürü Erdal oruçoğlu rotasyon nedeniyle Karabük ilinin Yenice İlçe Müftülüğüne ataması çıktı.

 

Oruçoğlu sosyal medya hesabından Çaycuma'daki görevinden rotasyon sebebiyle atandığını duyurdu, Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu; "2010 Yılından beri VHKİ ve Şube Müdürü olarak görev yapmakta olduğum Çaycuma İlçe Müftülüğündeki görevimden rotasyon sebebiyle Karabük İli Yenice İlçe Müftülüğüne atamam yapıldığından bugün itibarıyla ayrıldım. Bu güne kadar Çaycuma Müftülüğünde birlikte görev yaptığımız İlçe Müftülerimize, dairedeki mesai arkadaşlarıma, Din görevlisi kardeşlerime teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.