Çaycuma TSO yeni hizmet binası için kolları sıvadı

GÜNDEM 16.06.2020 - 15:57, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1839+ kez okundu.
 

Çaycuma TSO yeni hizmet binası için kolları sıvadı

Çaycuma Milli Emlak Servisi Şefliği’nde yapılan ihale ile Pehlivanlar Mahallesi sınırları içinde kalan ve Yaşam Park yakınında bulunan hazineye ait 1.8351,49 m2’lik alanın irtifak hakkı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının yapılması amacıyla alındı. Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Genel Sekreter Alper Püren katıldığı ihalede Milli Emlak Servis Şefi Tahir Gebeş ve Veri Hazırlama Sorumlusu Cengiz Yiğit de hazır bulundu.   Atılan imzaların ardından açıklama yapan Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu şunları söyledi: “Odamızın her anlamda üyelerine en güzel ve kaliteli şekilde hizmet verebilmesi öncelikli amacımızdır. Bu nedenle her türlü olanağı değerlendirerek ve şartlarımızı zorlayarak yeni bir hizmet binası için planlarımızı yapmaktayız. Bunun ilk adımı da arsanın temini için bu attığımız imzadır. Hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz dönemde Pandemi başta olmak üzere bir beklenmedik birçok sıkıntıyı yaşamaktayız. Bu sıkıntıların en kısa sürede atlatılması ve yeni hizmet binamızın bir an önce tamamlanması için tüm meclis üyelerimizle birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Güzel günlerde görüşmek üzere bir kez daha arsamız tüm üyelerimiz adına hayırlı olsun.”

Çaycuma Milli Emlak Servisi Şefliği’nde yapılan ihale ile Pehlivanlar Mahallesi sınırları içinde kalan ve Yaşam Park yakınında bulunan hazineye ait 1.8351,49 m2’lik alanın irtifak hakkı Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının yapılması amacıyla alındı. Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Genel Sekreter Alper Püren katıldığı ihalede Milli Emlak Servis Şefi Tahir Gebeş ve Veri Hazırlama Sorumlusu Cengiz Yiğit de hazır bulundu.

 

Atılan imzaların ardından açıklama yapan Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu şunları söyledi: “Odamızın her anlamda üyelerine en güzel ve kaliteli şekilde hizmet verebilmesi öncelikli amacımızdır. Bu nedenle her türlü olanağı değerlendirerek ve şartlarımızı zorlayarak yeni bir hizmet binası için planlarımızı yapmaktayız. Bunun ilk adımı da arsanın temini için bu attığımız imzadır. Hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz dönemde Pandemi başta olmak üzere bir beklenmedik birçok sıkıntıyı yaşamaktayız. Bu sıkıntıların en kısa sürede atlatılması ve yeni hizmet binamızın bir an önce tamamlanması için tüm meclis üyelerimizle birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Güzel günlerde görüşmek üzere bir kez daha arsamız tüm üyelerimiz adına hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.