Çaycumalı Hamza Başören kan bağışında rekora gidiyor

GÜNDEM 20.06.2020 - 13:37, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1359+ kez okundu.
 

Çaycumalı Hamza Başören kan bağışında rekora gidiyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan Türk Kızılay'ına verdiği kan bağışıyla rekora doğru giden Hamza Başören 50. kez Kızılay'a kanını bağışladı.    Çaycuma Belediyesi'nde müzik koordinatörlüğü yapan 57 yaşındaki Hamza Başören Türk Kızılay'ına bağışladığı kan bağışıyla adeta ilgi odağı oldu. Yaptığı örnek davranışıyla bu zamana kadar Türk Kızılay'ı tarafından Bronz, Gümüş, Altın Madalya ve Plaketle ödüllendirilen Hamza Başören geçtiğimiz Cuma günü Çaycuma ilçesinde Kızılay'a 50. kez kan bağışında bulundu.   Rekora doğru giden Başören, sağlıklı her insanın kanını bağışlamasını, kanın bir insana hayat verdiğini dile getirdi. Başören; "Türk Kızılay'ına 50. kan bağışımızı yaptık, ihtiyaç sahiplerine hayırlı olsun" dedi. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşayan Türk Kızılay'ına verdiği kan bağışıyla rekora doğru giden Hamza Başören 50. kez Kızılay'a kanını bağışladı. 

 

Çaycuma Belediyesi'nde müzik koordinatörlüğü yapan 57 yaşındaki Hamza Başören Türk Kızılay'ına bağışladığı kan bağışıyla adeta ilgi odağı oldu. Yaptığı örnek davranışıyla bu zamana kadar Türk Kızılay'ı tarafından Bronz, Gümüş, Altın Madalya ve Plaketle ödüllendirilen Hamza Başören geçtiğimiz Cuma günü Çaycuma ilçesinde Kızılay'a 50. kez kan bağışında bulundu.

 

Rekora doğru giden Başören, sağlıklı her insanın kanını bağışlamasını, kanın bir insana hayat verdiğini dile getirdi. Başören; "Türk Kızılay'ına 50. kan bağışımızı yaptık, ihtiyaç sahiplerine hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.