Daha öncede söylemiş.

GÜNDEM 08.01.2021 - 23:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1998+ kez okundu.
 

Daha öncede söylemiş.

Mesut Özil, Türkiye`de oynayacağını daha öncede söylemiş.    Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde son aşamaya gelirken, yıldız futbolcunun çevresi gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Mesut Özil'in Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki hemşehrileri, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberleri ilgiyle takip ediyor. Devrek`te yaşayan amcası Cevdet Özil, yeğenin Türkiye'de futbol hayatına devam etmesinin kendisini ve Deverk`li hemşehrilerini heyecanlandırdığnı belitti.   Mesut Özil'in Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı yönündeki haberler memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki hemşerinin ilgi odağı oldu   Özil'in Devrek`li hemşehrileri, transfer konusuyla ilgili  haberleri ilgiyle takip etmeye başladılar. Transfer konusunda Fenebahçe ve  Özil kanadından henüz resmi bir açıklamada gelmese de, Devrekli hemşehrileri Mesut Özil'in futbol hayatını Türkiye'de ve Fenerbahçe gibi kulüpte devam edecek olmasından gurur duyduklarını belirttiler. Devrek``e geldiği zaman herkes güzel karşılıyor Amcası Cevdet Özil Yeğeniyle her zaman gurur duyduğunu, Fenerbahçe'de futbol oynaması durumundada gurur duyacağını ve Kendisinin, Avrupa'da oynarken. Türkiye'de herhangi bir takımda futbol oynayacağını belirtmiş. Mesut, Özil' Tüm Türkiye'de ve Devrek'te vede köyündede çok sevilen ve  Tüm Müslüman aleminde sevilen birisi. İnşallah gelir oynar. Türkiyemizde. Kendisini sevenleri ve  Devrek halkı Mesut'u çok seviyor. Buraya Devrek'e, geldiği zaman herkes güzel karşılıyor köyünü ve Devrek,halkını çok seviyor.

Mesut Özil, Türkiye`de oynayacağını daha öncede söylemiş. 

 

Fenerbahçe, Mesut Özil transferinde son aşamaya gelirken, yıldız futbolcunun çevresi gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Mesut Özil'in Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki hemşehrileri, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberleri ilgiyle takip ediyor. Devrek`te yaşayan amcası Cevdet Özil, yeğenin Türkiye'de futbol hayatına devam etmesinin kendisini ve Deverk`li hemşehrilerini heyecanlandırdığnı belitti.

 

Mesut Özil'in Fenerbahçe ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı yönündeki haberler memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki hemşerinin ilgi odağı oldu

 

Özil'in Devrek`li hemşehrileri, transfer konusuyla ilgili  haberleri ilgiyle takip etmeye başladılar. Transfer konusunda Fenebahçe ve  Özil kanadından henüz resmi bir açıklamada gelmese de, Devrekli hemşehrileri Mesut Özil'in futbol hayatını Türkiye'de ve Fenerbahçe gibi kulüpte devam edecek olmasından gurur duyduklarını belirttiler. Devrek``e geldiği zaman herkes güzel karşılıyor Amcası Cevdet Özil Yeğeniyle her zaman gurur duyduğunu, Fenerbahçe'de futbol oynaması durumundada gurur duyacağını ve Kendisinin, Avrupa'da oynarken. Türkiye'de herhangi bir takımda futbol oynayacağını belirtmiş. Mesut, Özil' Tüm Türkiye'de ve Devrek'te vede köyündede çok sevilen ve  Tüm Müslüman aleminde sevilen birisi. İnşallah gelir oynar. Türkiyemizde. Kendisini sevenleri ve  Devrek halkı Mesut'u çok seviyor. Buraya Devrek'e, geldiği zaman herkes güzel karşılıyor köyünü ve Devrek,halkını çok seviyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.