Darp edilen maden işçisi 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 14:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2024+ kez okundu.
 

Darp edilen maden işçisi 11 günlük yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta Cumartesi günü evine giderken demir sopalarla darp edilen 2 çocuk babası maden işçisi Özcan Akçay, 11 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.   Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Dilaver Mahallesi Karamanya Camii önünde evine giderken demir sopalarla darp edilen 2 çocuk babası maden işçisi Özcan Akçay, Ç. Y. ve T. D. tarafından demir sopalarla darp edilerek yol kenarına bırakıldı. Olay yerinde ağır yarılı olarak bulunan maden işçisi Özcan Akçay ambulansla Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.   11 günlük yaşam savaşını kaybetti Olayın meydana geldiği günden bu yana Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde 11 gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Özcan Akçay yaşam savaşını kaybetti. Akçay'ın ölümünün ardından ailesi ve mesai arkadaşları büyük üzüntüye boğuldu.   Madenciyi öldürenler cezaevinde Maden işçisi Özcan Ç'yi darp edip yol kenarına bırakan Ç.Y. ve T.D., emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakmıştı. Ardından kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine cumhuriyet savcılığı tarafından yeniden gözaltı kararı verilen Ç.Y. ve T.D., sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Ç.Y. ve T.D., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta Cumartesi günü evine giderken demir sopalarla darp edilen 2 çocuk babası maden işçisi Özcan Akçay, 11 gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.

 

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Dilaver Mahallesi Karamanya Camii önünde evine giderken demir sopalarla darp edilen 2 çocuk babası maden işçisi Özcan Akçay, Ç. Y. ve T. D. tarafından demir sopalarla darp edilerek yol kenarına bırakıldı. Olay yerinde ağır yarılı olarak bulunan maden işçisi Özcan Akçay ambulansla Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

 

11 günlük yaşam savaşını kaybetti
Olayın meydana geldiği günden bu yana Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde 11 gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Özcan Akçay yaşam savaşını kaybetti. Akçay'ın ölümünün ardından ailesi ve mesai arkadaşları büyük üzüntüye boğuldu.

 

Madenciyi öldürenler cezaevinde
Maden işçisi Özcan Ç'yi darp edip yol kenarına bırakan Ç.Y. ve T.D., emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakmıştı. Ardından kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine cumhuriyet savcılığı tarafından yeniden gözaltı kararı verilen Ç.Y. ve T.D., sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi. Ç.Y. ve T.D., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.